Træterrasser

Skal du have anlagt en ny træterrasse tilbyder vi at løse opgaven til en kvalitetsmæssig høj standard, samt at hjælpe ved valg af træsorter.
Der findes mange forskellige træsorter, de typisk anvendte til udendørs arealer og terrasser er sorterne Jatoba, som har en rødlig farve, samt Cumuru.
Skulle ønsket være at lave en ”Ferrari” udgave af træterrasser, anbefaler vi at bygge den af træsorten Ipe, som er en utrolig hård træsort, med mange års levetid.
Hver træsort har deres fordele og ulemper, og her råder og vejleder vi omkring alt fra farve til estimeret levetid, så den valgte træsort stemmer overens med de ønsker, du har til din træterrasse.

Typisk bygger vi træterrasser om foråret, så de står klar til sommeren, grillfester og de lange lyse sommeraftener. Inden vi starter projektet, sørger vi for at afstemme med dig omkring ønsket pris og terrassens levetid, da det afspejler sig i valg af træsort. Desuden sikrer det også at det endelige resultat matcher det ønskede. Under opføring af træterrassen, vil vi gerne påvirke dit liv så lidt som muligt. Derfor sørger vi for at rydde op og gøre rent efter os selv, samt ikke at efterlade for mange byggematerialer på matriklen, medmindre dette er aftalt på forhånd. Hos os er tilfredse kunder og at udføre vores opgaver, til en kvalitetsmæssig høj standard, vores top prioritet.

Vi har stor erfaring med at anlægge træterrasser og har over 20 års erfaring i branchen. Selvom vores firma er lille, har vi et stort hjerte, hvilket afspejler sig i vores arbejde. Tryghed følger med, når du vælger os til at udføre din opgave, da vores mange års ekspertise og erfaring afspejler sig i det endelige resultat og den service du modtager undervejs.