Totalentreprise

At udføre en totalentreprise af hus eller lejlighed, er et stort projekt der kan være opfyldelsen af mange års drømme. Derfor er det vigtigt at processen og det endelige resultat, er helt i henhold til dine ønsker. Hos os forventningsafstemmer vi altid med dig inden projektet går i gang. Dermed sikrer vi at resultatet matcher lige præcis det, du har gået og drømt om. Skulle forestillingerne omkring projektet, ikke være i overensstemmelse med virkeligheden, er vi også fleksible og retter gerne ind efter ønske.

Under totalentreprisen prøver vi at påvirke dit liv, så lidt som muligt. Det vil sige at vi rydder op og gør rent efter os og efterlader ikke en masse byggematerialer, medmindre vi har aftalt det på forhånd. Dermed er din hverdag ikke stort påvirket af projektet og du har mulighed for at fastholde dagligdagens rammer og rutiner. Dette gør vi fordi, at hos os, er kunden i højsædet! Vores kvalitetsmæssige arbejde og vores kunders tilfredshed er det overordnede mål hos os. Derfor overholder vi også de angivet aftaler og tidsrammer, så du har mulighed for at planlægge din hverdag under og efter projektet.

Alle vores kunder og opgaver er vigtige for os, hvorfor vi udfører hver og en med stor omhu. Vores ekspertise har udviklet sig over 20 år, hvor vi aldrig har gået på kompromis med resultatet. Vi har både erfarne tømrer og snedkere tilknyttet, der hver især udfører henholdsvis store og små opgaver. Dermed sikrer vi et resultat, hvor alle detaljer er tænkt på og udført til en kvalitetsmæssig høj standard.