Nyt tag

Er du træt af dit gamle tag, eller ønsker du blot et nyt tag?, så har Tømrerhuset den helt rigtige løsning til dig. Vi tilbyder altid de bedste priser, med den bedste service. Vi arbejder med de bedste materialer, og giver 100% garanti for et seriøst og godt arbejde.

Et nyt tag kan tit være en større beslutning. Hvilket tag skal man vælge? Hvor meget må et nyt tag koste? Hvilken leverandør er bedst? Hos Tømrerhuset guider vi vores kunder igennem hele processen. Vi har arbejdet med tage i mere en 2 årtier, så vil tillader os, at kalde os eksperter.

Renovering eller udskiftning?

Skal tagets levetid forlænges, eller helt udskiftes, udfører Tømrerhuset opgaven med stort omhu. Materialerne der bruges er miljøvenlige, for at sikre både kunde og medarbejder ikke udsættelse for sundhedsskadelige produkter. Inden påbegyndelse af opgave, gennemgår Tømrerhuset alle opgavens detaljer med kunden, for at sikre et tilfredsstillende resultat og opklaring af evt. tvivlsspørgsmål. Med vores kyndig vejledning er de også behjælpelige med inspiration til udførelse af opgaven, så den er i overensstemmelse med de behov og krav der måtte være.

Nyt tag til fair priser

Nyt tag? Så er tømrerhuset klar til at komme med et seriøst og fair tilbud. Vi kan lave et uforpligtende tilbud på hvad det skal koste jer at få lagt et helt nyt tag.

Inden vi indgår en aftale med vores kunder, laver vi altid en gennemgang af taget, så vi er sikre på at vi sammen vælger den rigtige løsning. Mange tror fejlagtigt at et ældre tag altid skal udskiftes fordi det er over 30 år gammelt. Ofte kan det bedre betale sig at istandsætte taget, og derved forlænge levetiden med mange år. Tømrerhuset er altid objektiv i sin vurdering, og vi arbejder kun med gode Danske leverandører.

For mere information omkring opgaver på nyt tag kontakt os på 22 77 67 93 eller på mail flemming@toemrerhuset.dk