Døre og vinduer

Står du overfor at skulle have udskiftet døre, vinduer eller begge, kan vi tilbyde at udføre selvsamme til en høj kvalitetsmæssig standard. Vi anvender mærker der alle er dansk producerede, hvoraf kan nævnes Kpk, Rationel Vinduer og Outrup. Alle er de 3 lags vinduer, der lever de op til de skrappe bygningsreglementer for 2020. Vores typiske projekter drejer sig om udskiftning af terrasse-, facade- og hoveddøre samt at isætte topstyrede vinduer. Men med vores mange års erfaring, formår vi at udføre alle udskiftningsopgaver af døre og vinduer.

Inden vi går i gang med dit døre/vindues projekt, sørger vi for at forventningsafstemme med dig, ned til mindste detalje. Dermed er både du og vi klar over, hvad vi arbejder hen imod, hvilket skaber en tryghed af at det endelige resultat bliver som ønsket. Under projektet sørger vi for at forstyrre din dagligdag mindst muligt, ved at rydde op og gøre rent efter os selv. Derudover sørger vi også for ikke at efterlade for mange byggematerialer, medmindre dette er aftalt på forhånd. Dermed har du mulighed for at indgå i dine daglige rammer og rutiner, uden for mange påvirkninger fra projektet.

Vores kunders tilfredshed og at opretholde, vores kvalitetsmæssige høje standard i vores opgaver, er de vigtigste prioriteter for os. Vi har over 20 års erfaring, hvilket skaber en tryghed for dig, når du overdrager din opgave i vores kyndige hænder. Hos os er både tømrer og snedkere ansat, som hver især udfører henholdsvis de omfangsrige samt de mindre opgaver. Dette tilsammen skaber en helhed, der sikrer et tilfredsstillende resultat, hvor alle detaljer er gennemtænkt.